קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חומץ אני

עוגת חומץ אני
עוגת חומץ אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, חלמונים ביצה, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח עם 1/2 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
3
מוסיפים את המים בהדרגה ומבשלים על גבי דוד כפול במשך 15 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
4
שלב את 1/2 הנותרים כוס סוכר עם חלמונים ומלח ומערבבים היטב עם מקצף עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים את תערובת הקמח החם לתערובת החלמון בהדרגה, ערבוב כל הזמן. חזור לדוד הכפול ומבשל במשך כ 3 דקות יותר או עד התערובת עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
6
מוסיפים את החמאה, תמצית וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
חומץחומץ
חמאהחמאה
7
מערבבים היטב ולהסיר מחום.
8
מניחים חתיכת פלסטיק על גבי רפרפת זה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
9
בינתיים, להכות את החלבונים ביצה עד קצף בהדרגה להוסיף את 6 כפות סוכר. לנצח עד שיא נוקשה, מבריק מושגת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
10
יוצקים את מילוי פודינג לתוך הקליפה prebaked ( פודינג עדיין צריך להיות חם, אם לא, לחמם שוב לפני הוספת פגז). למעלה עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
11
מורחים את המרנג על כל החלק העליון של העוגה, איטום לקצוות של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
12
מניחים לתוך התנור ואופים עד מרנג הוא חום אגוז נחמד, על 15 דקות. באופן מסורתי, הפאי הזה מוגש חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור