עוגת חלב עם אוכמניות וקטניות-De-Venise
עוגת חלב עם אוכמניות וקטניות-De-Venise עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חלב עם אוכמניות וקטניות-de-venise, שעועית - עוגת דה-וניז עם ענבים, ו עוגת חלב עם אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה של מחבת עוגה עגולה 9 על ידי 2 אינץ ' בחמאה עם סיבוב של נייר שעווה, ואז נייר חמאה.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה וסודה, ומלח. היכו יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך, ואז להכות וניל.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ולאחר מכן, עם מיקסר במהירות נמוכה, להכות בכל החמאה עד רק בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח ב 3 קבוצות, ערבוב לאחר כל תוספת עד רק בשילוב.
הבלילה כפית לתוך מחבת עוגה, החלקה למעלה, ואופים באמצע התנור עד הזהב ובוחן יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין חדה דק סביב קצה העוגה כדי לשחרר. הפוך על מתלה, ואז להחליק עוגה על צלחת עוגה.
להביא יין, 3 כפות סוכר, גרידה לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים עד סירופ מצטמצם כ 2/3 כוס, 1 עד 2 דקות. תשליך גרידה.
שמור 2 כפות סירופ ושופכים את השארית לאט ובאופן שווה על עוגה (עוגה תספוג סירופ).
מערבבים יחד סירופ שמור, שמורות, ושאר כף סוכר בסיר קטן ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 1 דקה (זה צריך להיות עקביות של סירופ עבה). לשים אוכמניות בקערה גדולה, ואז לשפוך תערובת משמר על פירות יער. בעדינות מערבבים פירות יער עם מרית גומי כדי מעיל, ואז לשפוך על עוגה, הרכבה אוכמניות על גבי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
עוגה יכולה להתבצע (ללא סירופ וציפוי) 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר בטמפרטורת החדר, עטוף בניילון נצמד.