עוגת חמאה שחומה תפוח-שקדים
עוגת חמאה שחומה תפוח-שקדים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, גלידת ונילן, שקדים פרוסים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 26%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת חמאה שחומה תפוח-שקדים, עוגת תפוחים עם ציפוי חמאה שחומה, ו מוקה-עוגת תפוחים עם ציפוי חמאה שחומה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ ' או במחבת 5 עד 6 ליטר על אש גבוהה, ממיסים 1 1/2 כוסות חמאה ומערבבים לעיתים קרובות עד שהחלקיקים המוצקים בחלב מזהיבים, 5 עד 7 דקות.
מסירים בבת אחת מהאש ומניחים לעמוד עד שהם חמים, 15 עד 20 דקות (או מקננים במחבת במים קרים ומערבבים לעיתים קרובות, 5 עד 8 דקות).
בינתיים, במעבד מזון, מסתחררים 3/4 כוס שקדים פרוסים לאבקה דקה (או מגרדים דק עם פומפיית אגוזים); מגרדים לקערה גדולה.
מורחים הנותרים 1 כוס שקדים פרוסים במחבת 10-על ידי 15 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד שהשקדים הפרוסים מזהיבים, 6 עד 12 דקות.
בואו להתקרר מעט, ואז קוצצים גס.
לקערה עם שקדים טחונים, הוסיפו שקדים קלויים, סוכר ו -1 1/4 כוסות קמח. מערבבים לערבב היטב. מגרדים חמאה מומסת עם כל החלקיקים השחומים לקערה; לערבב.
מוסיפים חלבוני ביצה, קליפת לימון וקליפת תפוז. מקציפים במיקסר במהירות בינונית, מגרדים קערה לעיתים קרובות, עד שהבלילה מתמזגת היטב.
מוסיפים תפוחים קצוצים ומערבבים לערבב.
חמאה וקמח מחבת עוגת גבינה בגודל 9 אינץ ' עם שפה נשלפת. מגרדים את הבלילה לתבנית.
אופים בתנור 325 (300 תנור הסעה) עד שהעוגה היא חום זהוב, המשרד במרכז כאשר לחצה קלות, ומתחיל למשוך מן הצדדים במחבת, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.
בואו עוגה לעמוד במחבת על מתלה לפחות 20 דקות או עד מגניב, על 1 שעה. החלק סכין בעלת להב דק בין עוגה חמה או קרירה לשפת התבנית; הסר שפה. הגדר עוגה על צלחת מסגרת, ואם תרצה, יוצקים על 1/2 כוס רוטב קרמל חם מעל.
חותכים לטריזים; מגישים עם כדורי גלידה ורוטב קרמל שנותר להוסיף לפי הטעם.