פאי חמאת בוטנים קפוא דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך וניל, גבינת שמנת, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פירורים, 3 כפות סוכר, וחלבוני ביצה; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה עמוקה צלחת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. זין קרום עם מזלג לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלי
3
אופים ב 350 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים חלב ונותר 1/4 כוס סוכר בסיר כבד על אש בינונית-נמוכה. מבשלים 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן; להעביר תערובת לקערה.