עוגת חמאת בוטנים קפואה
פאי חמאת בוטנים קפוא דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך וניל, גבינת שמנת, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורים, 3 כפות סוכר, וחלבוני ביצה; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה עמוקה צלחת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. זין קרום עם מזלג לפני האפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות.
הסר מהתנור; מגניב על מתלה חוט.
מערבבים חלב ונותר 1/4 כוס סוכר בסיר כבד על אש בינונית-נמוכה. מבשלים 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן; להעביר תערובת לקערה.
מוסיפים חמאת בוטנים וניל, ערבוב עם מקצף עד בשילוב. כיסוי וצינה 30 דקות.
מניחים גבינת שמנת בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים תערובת חלב, מכים במהירות נמוכה עד בשילוב. מקפלים ציפוי מוקצף; לשפוך תערובת לתוך piecrust מוכן. הקפאה, חשפה, 8 שעות או לילה או עד קשה.
מפזרים בוטנים ושוקולד מגולח.
להעביר פאי למקרר 30 דקות לפני חיתוך.