עוגת חמאת בוטנים קפואה
והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממתקי חמאת בוטנים מצופים שוקולד, קרקרים שוקולד גרהם, מרגרינה מקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה, עוגת מוס חמאה קפואה, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרקרים במעבד מזון; דופק עד מתפורר.
מוסיפים חמאה וחלבון ביצה, דופק עד לח. הקש תערובת פירור לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט 15 דקות. להקפיא 15 דקות.
הסר יוגורט במקפיא, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות כדי לרכך. כפית חצי יוגורט לתוך קרום מוכן.
מערבבים את סירופ התירס, חמאת בוטנים וחלב בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
טפטוף חצי מתערובת חמאת הבוטנים מעל היוגורט בקרום.
מפזרים חצי ממתק קצוץ. חזור על ההליך עם יוגורט שנותר, תערובת חמאת בוטנים, וחטיף. מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים למשך 3 שעות או עד שהם מוצקים.