עוגת חמאת בוטנים רכה דורשת בערך 5 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 728 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, פנקייק חמאת בוטנים פלאפי, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר.
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום: בסיר כבד, על אש נמוכה, להמס חמאה ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים בעדינות דגני אורז עד שכל החלקים מצופים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקר
אורז
3
הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת פאי משומנת קלות 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
4
בואו להירגע במשך 30 דקות.
5
כדי לעשות מילוי: בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. הכה בחלב מרוכז וחמאת בוטנים לגבינת שמנת עד חלקה. מערבבים במיץ לימון וניל, ולאחר מכן לקפל קצפת.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
חמאת בוטנים
קצפת
גבינת שמנת
מיץ לימון
וניל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים תערובת לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
7
טפטוף סירופ על גבי עוגה; בעדינות לסובב עם כפית. מכסים ומקררים עוגה במשך 4 שעות או עד סט. מקררים שאריות.