פאי חמאת בוטנים שוקולד השישי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 418 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו קרום פאי, סוכר של קונדיטורים, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו עוגת גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, פאי חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות פאי חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסירה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר בינוני שלבו חלב, חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מניחים על אש נמוכה ומביאים לרתיחה. בקערה בינונית מקציפים יחד חלמונים, אבקת קקאו, סוכר לבן ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סוכר מגורען
עמילן תירס
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הקציפו לאט 1/2 כוס תערובת חלב חם לתערובת חלמון ביצה, תוך ערבוב טוב. מוסיפים בהדרגה תערובת חלמון ביצה לתערובת החלב שנותרה, תוך הקצפה מתמדת. לחזור לחום ולאפשר להרתיח 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
5
בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר וחמאת בוטנים של קונדיטורים עד לאיחוד יסודי. תערובת מתפוררת לתוך פגז מאפה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאת בוטנים
קונכיות מאפה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים תערובת שוקולד מקוררת על פירורי חמאת בוטנים. מצננים 2 שעות לפני ההגשה.