קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחתונה
מגזין

עוגת חתונה וניל קינמון עם קרם חמאה שוקו חם מקסיקני

עוגת חתונה וניל קינמון עם קרם חמאה שוקו חם מקסיקני
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? עוגת חתונה וניל קינמון עם קרם חמאה שוקו חם מקסיקני יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 1769 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 114 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חתונה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש פלפל אנצ'ו צ' ילה, שוקולד, חמאה וקינמון טחון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: קרם חמאת שעועית וניל, מוס שוקולד לבן שעועית וניל וסירופ וניל לעוגת חתונה, עוגת חתונה ונילן קרם חמאה איטלקי, ו בראוניז שוקולד מקסיקני עם ציפוי קרם חמאה קינמון.

הוראות

1
שלב את החלבונים והסוכר בקערת מערבל מעמד והקציף לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים קערה מעל מים רותחים תוך הקצפה קבועה עד שהתערובת מגיעה ל -140 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית והסוכר נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסירים את הקערה מהאש ומקציפים את התערובת במהירות בינונית עד גבוהה עד שהמרנג התקרר כמעט לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים לאט את החמאה בטמפרטורת החדר חתיכה אחר חתיכה עד שקרם החמאה מקבל עקביות של גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מוסיפים את השוקולדים, התבלינים והווניל המקוררים המומסים עד שהם משולבים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
6
קרם את החמאה במיקסר מעמד עד לקבלת תערובת חלקה וקלילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
מוסיפים סוכר וממשיכים לערבב עד להטמעה מלאה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים 1 ביצה בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה בינונית מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
שלב חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
11
מוסיפים חלקים מתערובת הקמח ותערובת החלב למיקסר החשמלי, לסירוגין, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
יוצקים באופן שווה ל -2 תבניות עוגה 9 אינץ ' חמאה ומקומחות.
13
אופים במשך 40 דקות או עד להזהבה - עוגה צריכה להתרחק מהצד והאביב בחזרה למגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
עוגת פרוסט לקשט לפי הצורך.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.