עוגת יום הולדת קרם תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת יום הולדת קרם תות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 940 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מ רציני אוכל יש 91 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת לימון עם קרם חמאה פטל, Starlight צהוב עוגת יום הולדת עם שוקולד חמאה, ו עוגת יום הולדת Funfetti עם שוקולד פלומתי חמאה.
הוראות
עבור העוגה: מעיל קל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. תחתית קו עם סיבובי נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית; מילואים.
מערבבים חלב ווניל בכוס מדידה נוזלית; מילואים.
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, הלבן ביצה שוט על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד את הקערה.
לנצח את החמאה ואת הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב.
מקפלים בחלבון ביצה עם מרית גומי ולחלק את הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות החוצה ישירות על מדפים, לקלף ולהשליך קלף, ולאחר מכן הפוך כך צמרות פונות למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
לקבלת ציפוי והרכבה: בינתיים, מערבבים יחד סוכר, מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, 6 עד 8 דקות.
בעוד סירופ רותח, בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט ומלח במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות. עם מיקסר פועל על מהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך סירופ רותח לתוך חלבוני הביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, 7 עד 10 דקות.
עם מיקסר במהירות בינונית, להוסיף חמאה, חתיכה אחת בכל פעם (ראה הערה לעיל). המשך להכות עד אור ורך, 3 עד 5 דקות. מקפלים תותים מיובשים.
עם סכין משונן, לקצץ כ 1/8 אינץ ' מן צמרות של עוגות כדי להפוך משטח אפילו. לאחר מכן, לחתוך כל עוגה לשניים כדי ליצור 4 שכבות שוות.
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה או דוכן עוגה ומפיצים 1/3 כוס חלב מרוכז ממותק. חזור עם שאר שכבות העוגה וחלב מרוכז ממותק.
עם מרית אופסט, כפור את הצדדים העליון של העוגה.