תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הסוג שלי של עוגת יום הולדת שוקולד. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קצפת כבדה, מלח גס וכשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום הולדת שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו עוגת יום הולדת שוקולד גדולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. קו 13x9x1 אינץ ' אפייה עם נייר קלף; קלף חמאה.
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי; מערבבים עד שוקולד וחמאה להמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר קערה מעל מים; מערבבים במלח (תערובת תהיה מגורען).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מקציפים ביצים ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית אחרת עד חיוור, על 6 דקות; לקפל לתוך תערובת שוקולד. מקפלים בקמח, אז אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
אגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים את הבלילה באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, על 13 דקות (העוגה תהיה דקה).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
העבר מחבת למדף. עוגה מגניבה לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מערבבים שוקולדים בקערת מתכת בינונית. להביא 1 כוס קרם להתבשל בסיר קטן; לשפוך קרם על שוקולדים ולתת לעמוד 1 דקה. מערבבים עד נמס וחלק. תערובת צינה עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים קערה עם תערובת שוקולד צונן על סיר של מים רותחים בקושי עד התערובת נמסה חלקית (לא מערבבים), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר קערה מעל מים; להוסיף חמאה לקערה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד מילוי הוא עבה ומבריק, על 3 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, לנצח 1/2 כוס שמנת מקוררת בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים קצפת למילוי.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
לימון גומי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מכסים 14x5 אינץ ' קרטון מלבן עם נייר. הפוך עוגה על משטח העבודה; הסר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
חותכים את העוגה לאורך לשניים.
6
מניחים חצי עוגה 1 על קרטון מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מורחים 1/2 כוס שוקולד מילוי מעל. למעלה עם חצי עוגה שנייה. כף הנותרים מילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול רגיל גדול. צינור מילוי על גבי עוגה זה לצד זה שורות ארוכות, ואז החלק העליון. צמרמורת עד מילוי הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מביאים שמנת וסירופ תירס להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
בואו לעמוד עד בקושי פושרת אבל עדיין pourable, כ -20 דקות.
6
מניחים בסיס קרטון עם עוגה על מתלה להגדיר מעל גיליון אפייה rimmed. זיגוג כפית מעל העוגה, המאפשר זיגוג לרוץ במורד הצדדים. באמצעות מרית אופסט, זיגוג חלק על הצדדים. רסיסי שוקולד תלתל או תלתלים מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מקשטים עם אגוזי לוז וקליפת תפוזים מסוכרת. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרת
אגוזי לוז
רוטב שומשום יפני מוכן
1
כדי לקבל פרוסה מסודרת בכל פעם, לטבול סכין גדול לתוך כוס מים חמים, ולאחר מכן לנגב אותו יבש לפני חיתוך הבא.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך