עוגת יום פטריק הקדוש המושלמת
אם יש לכם קמח, שוקולד מריר, בירה סטאוט אירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . מתכונים דומים: בישול איטי בשר משומר וכרוב: מושלם ליום פטריק הקדוש, עוגת שוקולד סנט פטריק, ו עוגת פוק יום פטריק הקדוש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 9 אינץ מחבתות עוגה עם נייר קלף, תרסיס עם ספריי בישול.
יוצקים את הבירה לסיר, מוסיפים את החמאה, ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.
הסר את המחבת מהחום, וקצף באבקת הקקאו עד שהתערובת חלקה. אפשר לתערובת להתקרר. בקערה, להכות את הביצים שמנת חמוצה יחד עד חלקה עם מיקסר חשמלי, ומערבבים את תערובת סטאוט לעשות נוזל חלק, עבה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה ומלח.
יוצקים את תערובת סטאוט לתוך תערובת הקמח, ומשלבים בעדינות עם מרית.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות.
הסר ולתת מגניב מחבתות במשך 5 דקות לפני הפיכת העוגות על מדפים חוט כדי לסיים קירור.
מערבבים יחד את הסוכר, החמאה וליקר השמנת האירית עד שהתערובת יוצרת ציפוי חלק ומפיץ (מוסיפים יותר סוכר או ליקר לפי הצורך כדי ליצור את העקביות הרצויה).
מורחים חצי הציפוי על גבי כל עוגה.
מניחים את השוקולד הקצוץ לתוך קערה חסינת חום. להביא שמנת כמעט רותח בסיר קטן, ויוצקים על השוקולד. מערבבים בחמאה ומערבבים את התערובת עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה מאוד. אפשר להתקרר עד לתערובת היא pourable אבל לא רזה או נוזלי מדי, 10 עד 15 דקות. מחסנית עוגה בעדינות על גבי השני, הצדדים ציפוי למעלה, בזהירות לטפטף את תערובת השוקולד על העוגה, המאפשר טיפות דקורטיביות לרוץ במורד הצדדים.