קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת יום פטריק הקדוש המושלמת

עוגת יום פטריק הקדוש המושלמת
אם יש לכם קמח, שוקולד מריר, בירה סטאוט אירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . מתכונים דומים: בישול איטי בשר משומר וכרוב: מושלם ליום פטריק הקדוש, עוגת שוקולד סנט פטריק, ו עוגת פוק יום פטריק הקדוש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 9 אינץ מחבתות עוגה עם נייר קלף, תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
יוצקים את הבירה לסיר, מוסיפים את החמאה, ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר את המחבת מהחום, וקצף באבקת הקקאו עד שהתערובת חלקה. אפשר לתערובת להתקרר. בקערה, להכות את הביצים שמנת חמוצה יחד עד חלקה עם מיקסר חשמלי, ומערבבים את תערובת סטאוט לעשות נוזל חלק, עבה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סטאוטסטאוט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את תערובת סטאוט לתוך תערובת הקמח, ומשלבים בעדינות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר ולתת מגניב מחבתות במשך 5 דקות לפני הפיכת העוגות על מדפים חוט כדי לסיים קירור.
9
מערבבים יחד את הסוכר, החמאה וליקר השמנת האירית עד שהתערובת יוצרת ציפוי חלק ומפיץ (מוסיפים יותר סוכר או ליקר לפי הצורך כדי ליצור את העקביות הרצויה).
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
(מקרטון)(מקרטון)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
מורחים חצי הציפוי על גבי כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מניחים את השוקולד הקצוץ לתוך קערה חסינת חום. להביא שמנת כמעט רותח בסיר קטן, ויוצקים על השוקולד. מערבבים בחמאה ומערבבים את התערובת עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה מאוד. אפשר להתקרר עד לתערובת היא pourable אבל לא רזה או נוזלי מדי, 10 עד 15 דקות. מחסנית עוגה בעדינות על גבי השני, הצדדים ציפוי למעלה, בזהירות לטפטף את תערובת השוקולד על העוגה, המאפשר טיפות דקורטיביות לרוץ במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)