עוגת כיף חמאת בוטנים שוקולד
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד מריר, אבקת קקאו טבעית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד W / חמאת בוטנים זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל תחתון וצדדים של מחבת עם ריסוס nonstick; שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף.
לטאטא קמח הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים שמן, וניל, ו 1 1/4 כוסות מים; להקציף עד חלקה. מקפלים בשוקולד קצוץ.
לגרד מחבת מוכן; חלק העליון.
אופים עד בודק יוצא נקי כאשר מוכנס למרכז, 35-40 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מערבבים סוכר וחלבוני ביצה בקערת מתכת בינונית על סיר של מים רותחים.
לטאטא כל הזמן עד הסוכר מתמוסס ותערובת חם למגע, 3-4 דקות.
הסר מהחום; usingan מיקסר חשמלי, להכות על מהירות גבוהה עד מגניב ועבה, 5-6 דקות. מקציפים וניל, ואז חמאת בוטנים. עם הפעלת מיקסר, להוסיף חמאה כמה חתיכות בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. מתבלים במלח.
תריץ סכין דק סביב פאן כדי לשחרר עוגה. הפוך עוגה על צלחת הגשה.
מורחים חמאה בוטנים חמאה חמאה קרם על גבי.
מקשטים עם שוקולד קצוץ ובוטנים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.