קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגת לימון

עוגת לימון
והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת לימון, תחליף ביצה, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו לימון תענוג עוגה, לימון תענוג, ו לימון תענוג קצת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות. מעיל 13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה עם תרסיס בישול ואבק בקמח; מורחים מחצית מהבלילה לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה מילוי פאי. זרוק על ידי כפיות בעדינות להתפשט על הבלילה. למעלה עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל הבלילה.
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
שלב מרכיבי זיגוג; טפטוף מעל עוגה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג