קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת לימון אוכמניות

עוגת לימון אוכמניות
עוגת לימון אוכמניות יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 358 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. . 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לך ביצים, תמצית לימון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת אוכמניות, עוגת אוכמניות, ו גלידת עוגת אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1/2 כוס סוכר, מים, ו קורנפלור על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מיםמים
2
מוסיפים אוכמניות ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים עד מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
3
הסר מהחום.
4
מקציפים 2 ביצים, חלמונים, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות חלב, ומלח בסיר עד מעורב היטב. מערבבים מיץ לימון וגרירה לתוך תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
להוסיף 1/3 כוס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
מבשלים ומערבבים תערובת ביצה על חום בינוני עד לימון הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ביצהביצה
7
יוצקים תערובת לקערה וקריר. לימון curd יכול להיות מכוסה בקירור עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני גיליונות אפייה 11x17 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מערבבים 1 כוס חלב, תמצית לימון, תמצית קוקוס, תמצית וניל, תמצית חמאה, ותמצית שקדים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
תמצית ונילתמצית וניל
טעם חמאה חיקויטעם חמאה חיקוי
תמצית לימוןתמצית לימון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
היכו 3 כוסות סוכר, 1 כוס חמאה מרוככת, וקיצור בקערה גדולה עד אור ורך. מקציפים 5 ביצים לתוך תערובת חמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב, ערבוב עד הבלילה הוא פשוט משולב. מחלקים את הבלילה לסדינים אפייה מוכנים, מתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים בתנור שחומם מראש עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר לחוץ קלות, 25 עד 35 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
14
חותכים עוגה לתוך סיבובים באמצעות חותך עוגיות או שתיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
15
מניחים עגול עוגה על צלחת העליון עם רוטב אוכמניות וקורט לימון. למעלה עם עוד סיבוב עוגה, ואחריו רוטב אוכמניות וקורט לימון לעשות מנה אחת. חזור עם העוגה שנותרה, רוטב וקורט.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
אוכמניותאוכמניות
רוטברוטב