עוגת לימון אוכמניות
עוגת לימון אוכמניות יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 358 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. . 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לך ביצים, תמצית לימון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת אוכמניות, עוגת אוכמניות, ו גלידת עוגת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/2 כוס סוכר, מים, ו קורנפלור על חום בינוני.
מוסיפים אוכמניות ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים עד מעובה, על 1 דקה.
מקציפים 2 ביצים, חלמונים, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות חלב, ומלח בסיר עד מעורב היטב. מערבבים מיץ לימון וגרירה לתוך תערובת ביצה.
מבשלים ומערבבים תערובת ביצה על חום בינוני עד לימון הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 5 דקות.
יוצקים תערובת לקערה וקריר. לימון curd יכול להיות מכוסה בקירור עד שבועיים.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני גיליונות אפייה 11x17 אינץ'.
מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה קטנה.
מערבבים 1 כוס חלב, תמצית לימון, תמצית קוקוס, תמצית וניל, תמצית חמאה, ותמצית שקדים בקערה נפרדת.
היכו 3 כוסות סוכר, 1 כוס חמאה מרוככת, וקיצור בקערה גדולה עד אור ורך. מקציפים 5 ביצים לתוך תערובת חמאה עד חלקה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב, ערבוב עד הבלילה הוא פשוט משולב. מחלקים את הבלילה לסדינים אפייה מוכנים, מתפשטים באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר לחוץ קלות, 25 עד 35 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
חותכים עוגה לתוך סיבובים באמצעות חותך עוגיות או שתיית זכוכית.
מניחים עגול עוגה על צלחת העליון עם רוטב אוכמניות וקורט לימון. למעלה עם עוד סיבוב עוגה, ואחריו רוטב אוכמניות וקורט לימון לעשות מנה אחת. חזור עם העוגה שנותרה, רוטב וקורט.