עוגת לימון זנגביל עם משמשים
עוגת לימון זנגביל עם משמשים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפת לימון, ציפוי מוקצף, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו גרנולה עם משמש וג'ינג'ר, משמש צלוי עם קצפת זנגביל, ו עוף עם משמש טרי, ג'ינג'ר ושקדים סדוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר, קורנפלור ומלח. מערבבים בהדרגה במים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון, מרגרינה ו gingerroot. לחץ על עטיפת פלסטיק או נייר שעווה על פני השטח. מקררים כ 4 שעות או עד מקורר.
בקערה גדולה, בעדינות לערבב תערובת סוכר לתוך ציפוי מוקצף.
בקערת זכוכית גדולה וברורה, מניחים שליש מקוביות העוגה.
מורחים שליש מתערובת הלימון על קוביות עוגה. למעלה עם שליש של משמשים. חזור פעמיים. מכסים ומקררים 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.