עוגת לימון-תות
עוגת לימון-תות נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 415 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 19%. מתכונים דומים: עוגת לימון-תות, עוגת לימון תות, ו עוגת תותים.
הוראות
הפוך רוטב: גוף ופרוס פירות יער.
מערבבים 1 גרגרי כוס עם מיץ לימון 2 כף. סוכר בקערה גדולה. באמצעות מזלג, פירות יער מחית לתוך עיסה עבה.
שלב עוד גרגרי כוס 2 כפות. סוכר בסיר קטן מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד פירות יער להתחיל לתת את הנוזל, על 2 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה pulpy, על 5 דקות יותר. מערבבים פירות יער מבושלים לתוך פירות יער פירה. מגניב במקצת.
הפוך מילוי: לשים לימון קרד בקערה גדולה. בקערה נפרדת, קרם beat, יוגורט וסוכר עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כרבע של תערובת שמנת מוקצפת לתוך קרד לימון, ולאחר מכן בעדינות לקפל בתערובת שמנת הנותרים.
להרכיב קצת: לקצץ ולהשליך את שני הקצוות של העוגה.
חותכים לרוחב עוגה לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מורחים כל פרוסה דק עם ריבה.
יוצקים 1/2 כוס לימון מילוי בתחתית קערה של 14 כוס טריפל או קערת זכוכית גדולה אחרת.
מורחים באופן שווה. למעלה עם פרוסות עוגה, ריבה הצדדים למעלה, חיתוך פרוסות עוגה לפי הצורך לעשות שכבה שטוחה.
יוצקים על 1/2 כוס רוטב תות מעל, הפצת פירות באופן שווה ככל האפשר על שכבת העוגה.
מורחים 1/3 של גרגרים פרוסים הנותרים על רוטב. לבנות שתי שכבות יותר עם מילוי שנותר, עוגה, רוטב ותותים פרוסים, סידור שכבות כך שהם אפילו גלוי דרך הקערה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 6 שעות או לילה.
ממש לפני ההגשה, מקציפים 1 כוס קרם עם מיקסר חשמלי עד פסגות בינוניות.
מורחים קצפת באופן דקורטיבי על גבי קצת. כף לתוך קערות קינוח בודדים ומגישים מיד.