עוגת ליקר שוקולד מוקה אני
אם יש לך שמן צמחי, תערובת עוגה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . וזה די גרוע. נסו עוגת ליקר שוקולד, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת קופסת קרח Mochan עם עוגת שוקולד עגול 2 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, תערובת פודינג, שמן, 3/4 כוס מים, ביצים, 1/4 כוס ליקר קפה ו 1/4 כוס וודקה.
מערבבים היטב, ואז לשפוך לתוך מחבת שמנונית וקמח.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
יוצקים זיגוג על עוגה חמה בעוד עדיין במחבת.
תן לעוגה לשבת במשך 30 דקות.
כדי להפוך את זיגוג: בסיר קטן לשלב סוכר, חמאה ומים חמים 1/4 כוס. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה. הסר מהחום ומערבבים ב 2 כפות ליקר קפה ו 2 כפות וודקה.