קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ליקר שוקולד מוקה אני

עוגת ליקר שוקולד מוקה אני
אם יש לך שמן צמחי, תערובת עוגה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . וזה די גרוע. נסו עוגת ליקר שוקולד, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת קופסת קרח Mochan עם עוגת שוקולד עגול 2 (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, תערובת פודינג, שמן, 3/4 כוס מים, ביצים, 1/4 כוס ליקר קפה ו 1/4 כוס וודקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
תערובת עוגהתערובת עוגה
וודקהוודקה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב, ואז לשפוך לתוך מחבת שמנונית וקמח.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
יוצקים זיגוג על עוגה חמה בעוד עדיין במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
תן לעוגה לשבת במשך 30 דקות.
7
כדי להפוך את זיגוג: בסיר קטן לשלב סוכר, חמאה ומים חמים 1/4 כוס. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה. הסר מהחום ומערבבים ב 2 כפות ליקר קפה ו 2 כפות וודקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
וודקהוודקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב