קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס לימון

עוגת מוס לימון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. נסו מוס לימון, עוגת מוס לימון אוכמניות, ו קיני מרנג עם מוס לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר גדול כבד. בהדרגה להוסיף מיץ לימון, לטאטא עד כל קורנפלור מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף ביצים וחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
תוסיף חמאה. מערבבים מעל חום בינוני עד קרד מתעבה רותחים, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
העברה לקערה בינונית. צמרמורת עד קר, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של קרד ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס בתחתית של מחבת קפיץ בקוטר 8 אינץ ' עם ספריי nonstick. מערבבים פירורי עוגיות וחמאה בקערה קטנה. לחץ על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד הזהב, על 15 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
יוצקים 5 כפות מים לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים ג ' לטין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
בינתיים, מניחים 1 3/4 כוסות לימון בקערה גדולה. מערבבים 3/4 גביע curd בסיר קטן אחר על חום בינוני-נמוך עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים תערובת ג ' לטין על חום בינוני-נמוך עד מומס ונוזל ברור (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
6
להקציף תערובת ג ' לטין חם לתוך 3/4 כוס חלב חם. בהדרגה להקציף תערובת ג ' לטין-קרד לתוך קרד בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות עד הלבן הם עבים ומבריק. מקפלים לבנים לתוך תערובת curd ב 3 תוספות. באמצעות אותם מקצבים, לנצח קרם בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת לבן ביצה 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים מספיק מוס על קרום מקורר למלא מחבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים מוס שנותר לתוך קערה קטנה ושמורה. כיסוי ועוגת מוס צוננת, מוס שמור, ונותר בלילה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
באמצעות סכין ארוכה ודקה, לחתוך סביב עוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
הסר צדדים מחבת. מורחים בעדינות 3/4 כוס הנותרים curd על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
העברת מוס שמור שקית מאפה מצויד קצה כוכב קטן. צנרת רוזטות של מוס סביב קצה העליון של עוגה. עוגת צמרמורת עד מוכן לשרת. (יכול להיות מורכב עד 8 שעות קדימה.)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
סדר פרוסות לימון בין שושנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
13
חותכים עוגה לחתיכות.