תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס תות. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך שמנת, אבקת אפייה, garnishes, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מוס תות, עוגת מוס תות OREO® , ו עוגת מוס שוקולד תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו עוגה
2
שכבות: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
היכו 1 1/4 כוסות חמאה מרוכך 2 1/4 כוסות סוכר מגורען במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד רכות. בהדרגה להוסיף חלבונים ביצה, שליש בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לנפות יחד קמח עוגה ואבקת אפייה; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם 1 כוס מים, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בתמציות וניל ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
יוצקים הבלילה לתוך 4 משומן ו floured 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
6
אופים ב 350 במשך 22 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (כ 30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות. תהליך 2 כוסות תותים פרוסים 1/4 כוס סוכר מגורען בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העברת תערובת תות לסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום.
4
להוסיף ג 'לטין לתערובת תות, ערבוב כל הזמן עד מתמוסס ג' לטין. מכסים ומקררים עד עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים, ערבוב מדי פעם (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
5
לנצח קרם במהירות נמוכה עד קצף; להגדיל את המהירות בינוני גבוה, לנצח עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתוך תערובת תות עד מעורבב היטב. מכסים ומקררים 30 דקות או רק עד שהתערובת עבה מספיק כדי לשמור על צורתה כאשר היא חסומה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
מורחים על 1 כוס מוס תות בין כל שכבת עוגה, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות; כיסוי וצינה 3 שעות או עד מוס מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
הכינו ציפוי תות: היכו 3/4 כוס חמאה מרוככת במהירות בינונית 20 שניות או עד רכות. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר 3/4 כוס קצוץ דק תותים, להכות במהירות נמוכה עד שמנת.