קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מוקה ללא גלוטן עם קרם חמאה וקפה טבעוני

עוגת מוקה ללא גלוטן עם קרם חמאה וקפה טבעוני
גשו לסופר וקנו קיצור לא מימני, משקאות חלב קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת קפה דלעת עשירה (ללא גלוטן, טבעוני, ללא סויה), עוגת קפה חמוציות (בלנדר) – ללא גלוטן וטבעוני, ו אגוז Dacquoise עם קפה חמאה (פחמימות נמוכות ללא גלוטן).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350ºF.בשורה התחתונה של 2 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם נייר קלף ולרסס כל אחד עם בישול spray.In קערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את תערובת הקמח, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה salt.In קערה בגודל בינוני, לשלב את משקה חלב קוקוס, מים חמים, שמן, חומץ, וניל.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוסמשקה חלב קוקוס
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
תערובת קמחתערובת קמח
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים את תערובת הקמח ומכים במשך 1 דקה.באופן שווה לחלק את הבלילה עוגה בין מחבתות עוגה מוכן, ואופים במשך 30 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את המרגרינה וקיצור בקערת ערבוב, ופעימה עבור 1 minute.In קערה קטנה, להמיס את הקפה המיידי בכף מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיף את הקפה, אבקת סוכר, שמנת קפה ווניל לקערת הערבוב שלך, ופעימה במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת קפהשמנת קפה
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
הוסף עוד כף או 2 של שמנת קפה, במידת הצורך, כדי להפוך את קרם חמאה עד אור fluffy.To כפור, מניחים שכבה אחת של העוגה מקורר על מגש הגשה או דוכן עוגה. למעלה עם חצי מהקרם חמאה ו להחליק את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת קפהשמנת קפה
6
מניחים קרם חמאה הנותרים בשקית צנרת עם קצה כוכב. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולמקם במקרר במשך 30 דקות. בזמן שזה מצמרר, לעשות את גנאש.
7
מערבבים את השוקולד צ ' יפס ואת שמנת קפה בקערה קטנה במיקרוגל בטוח, וחום במשך 30 שניות. מערבבים, וחום שוב במרווחים של 15 שניות, ערבוב בין, עד השוקולד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
שמנת קפהשמנת קפה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה הצוננת. עם מרית אופסט, מיד להפיץ את גנאש באופן שווה על החלק העליון, ואז הצדדים של עוגה (גנאש קובע די מהר).
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
מניחים את העוגה בחזרה במקרר במשך 30 דקות נוספות.קח את שקית צנרת עם קרם חמאה הנותרים רוזטות צינור על החלק העליון של העוגה, מתחיל עם הקצה החיצוני. אם תרצה, מפזרים פנינים ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקנה סוכר אורגניקנה סוכר אורגני1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן טעם עדין (כגון זרעי חמניות, זרעי גפן או קנולה)שמן טעם עדין (כגון זרעי חמניות, זרעי גפן או קנולה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשקה חלב קוקוס לא ממותק (כגון חלב טעים כל כך חינם)משקה חלב קוקוס לא ממותק (כגון חלב טעים כל כך חינם)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרגרינה ללא חלב (כגון כדור הארץ איזון ללא סויה), מרכךמרגרינה ללא חלב (כגון כדור הארץ איזון ללא סויה), מרכך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת קפה ללא חלב (כגון שמנת קוקוס חינם חלב כל כך טעים)שמנת קפה ללא חלב (כגון שמנת קוקוס חינם חלב כל כך טעים)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס ללא חלבשוקולד צ'יפס ללא חלב4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת קמח ללא גלוטן (ראה תערובת תוצרת בית של שרה)תערובת קמח ללא גלוטן (ראה תערובת תוצרת בית של שרה)11 כף אורגנו מיובשגרגרי קפה מיידייםגרגרי קפה מיידיים12שרימפס וורידיםסוכריות פנינים, אופציונליסוכריות פנינים, אופציונלי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר אורגנית, מנופהאבקת סוכר אורגנית, מנופה1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור אורגני ללא הידרוגנציהקיצור אורגני ללא הידרוגנציה1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 כף אורגנו מיובשמים חמיםמים חמים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ לבןחומץ לבן