עוגת מוקה ללא גלוטן עם קרם חמאה וקפה טבעוני
גשו לסופר וקנו קיצור לא מימני, משקאות חלב קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת קפה דלעת עשירה (ללא גלוטן, טבעוני, ללא סויה), עוגת קפה חמוציות (בלנדר) – ללא גלוטן וטבעוני, ו אגוז Dacquoise עם קפה חמאה (פחמימות נמוכות ללא גלוטן).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350ºF.בשורה התחתונה של 2 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם נייר קלף ולרסס כל אחד עם בישול spray.In קערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את תערובת הקמח, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה salt.In קערה בגודל בינוני, לשלב את משקה חלב קוקוס, מים חמים, שמן, חומץ, וניל.
יוצקים את תערובת הקמח ומכים במשך 1 דקה.באופן שווה לחלק את הבלילה עוגה בין מחבתות עוגה מוכן, ואופים במשך 30 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מניחים את המרגרינה וקיצור בקערת ערבוב, ופעימה עבור 1 minute.In קערה קטנה, להמיס את הקפה המיידי בכף מים חמים.
מוסיף את הקפה, אבקת סוכר, שמנת קפה ווניל לקערת הערבוב שלך, ופעימה במשך 2 דקות נוספות.
הוסף עוד כף או 2 של שמנת קפה, במידת הצורך, כדי להפוך את קרם חמאה עד אור fluffy.To כפור, מניחים שכבה אחת של העוגה מקורר על מגש הגשה או דוכן עוגה. למעלה עם חצי מהקרם חמאה ו להחליק את הקצוות.
מניחים קרם חמאה הנותרים בשקית צנרת עם קצה כוכב. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולמקם במקרר במשך 30 דקות. בזמן שזה מצמרר, לעשות את גנאש.
מערבבים את השוקולד צ ' יפס ואת שמנת קפה בקערה קטנה במיקרוגל בטוח, וחום במשך 30 שניות. מערבבים, וחום שוב במרווחים של 15 שניות, ערבוב בין, עד השוקולד פשוט נמס.
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה הצוננת. עם מרית אופסט, מיד להפיץ את גנאש באופן שווה על החלק העליון, ואז הצדדים של עוגה (גנאש קובע די מהר).
מניחים את העוגה בחזרה במקרר במשך 30 דקות נוספות.קח את שקית צנרת עם קרם חמאה הנותרים רוזטות צינור על החלק העליון של העוגה, מתחיל עם הקצה החיצוני. אם תרצה, מפזרים פנינים ממתקים.