עוגת מוקה עשירה
עוגת מוקה עשירה היא קינוח שמגיש 15. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, סודה לשתייה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה, עוגת השוקולד העשירה הכפולה של מימי (מתערובת עוגות), ו עוגת מוקה פאדג'בונדט עם זיגוג מוקה פאדג.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים ביצה, שמן וחלב חמאה.
מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים לאט את הקפה עד לאיחוד (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 אפים למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
לקבלת זיגוג, ממיסים חמאה בסיר קטן.
מוסיפים את הסוכר והחלב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות.
מוסיפים את הצ ' יפס המומס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים על העוגה, מתפשטים באופן שווה.
מזלפים ציפוי קרמל ומפזרים אגוזי פקאן.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "