עוגת מוקה קפואה עם זיגוג שוקולד Ganache
עוגת מוקה קפואה עם זיגוג שוקולד Ganache נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד כפולה עם זיגוג גנאש, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש.
הוראות
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 375°f. חמאה קלה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף.
שלב שוקולד 2 כפות מים בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד השוקולד הוא חלק.
העברת שוקולד לקערה גדולה; מגניב 5 דקות.
מקציפים חלמונים לשוקולד. מקציפים לבנים בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים סוכר 1 כף בכל פעם, מכים עד נוקשה ומבריק. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך שוקולד כדי להאיר. מקפלים בעדינות את הלבנים הנותרים 2 תוספות רק עד בשילוב להיזהר לא להוציא את הבלילה.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (שכבות יהיה דק מאוד).
אופים עד שהעוגות מתחילות להתרחק מצדדים של מחבתות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -10 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדף 1 שעה. בזהירות להפוך עוגות על 9 אינץ ' בקוטר סיבובים קרטון או תחתית מחבת טארט. עוגות מגניבות לחלוטין. לקלף נייר קלף.
קו 9 אינץ 'קוטר עוגת מחבת עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים עם פלסטיק לעטוף, עוזב 5 אינץ ' overhang.
להקציף חלמונים ביצה, 1/4 כוס סוכר, ו Kahlúa בקערת מתכת בינונית להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד תערובת חלמון הוא עבה מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 60° במשך 3 דקות, על 9 דקות בסך הכל.
הסר קערה מעל מים. המשך להכות תערובת עד מגניב לגעת, על 3 דקות. מקציפים קרם ואבקת אספרסו בקערה בינונית אחרת עד פסגות המשרד טופס. מקפלים תערובת קרם לתוך תערובת חלמון 2 תוספות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים להכות עד נוקשה מבריק. בעדינות לקפל לבנים לתוך תערובת חלמון 2 תוספות. מקפלים בשוקולד קצוץ. בזהירות במקום שכבת עוגה 1 במחבת מוכנה (שכבת עוגה היא עדינה מאוד).
מורחים מילוי באופן שווה על עוגה (שכבת מילוי תהיה עבה). למעלה עם שכבת העוגה השנייה; לחץ בעדינות כדי לדבוק. לקפל פלסטיק מעל העוגה, ואז לכסות עם נייר כסף. להקפיא את העוגה בן לילה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
להביא הראשון 3 מרכיבים להתבשל בסיר קטן.
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה.
להעביר זיגוג 1/2 כוס לקערה קטנה; צמרמורת עד קריר מעט מאוד מעובה אבל להפיץ בקלות (אם עבה מדי, זיגוג לא יתפשט בצורה חלקה על עוגה קפואה), על 10 דקות.
הסר רדיד ניילון לעטוף מלמעלה של עוגה. הפוך עוגה על קרטון בקוטר 9 אינץ ' עגול או תחתית מחבת טארט; מקום על מתלה להגדיר מעל גיליון אפייה rimmed. עבודה במהירות, להפיץ שכבה דקה של זיגוג מצונן מעל וצדדים של עוגה. להקפיא עד זיגוג מוגדר, על 1 שעה.
לחמם מחדש את הזיגוג על אש נמוכה עד רק חם וpourable.
יוצקים חצי זיגוג מעל העוגה. עבודה במהירות באמצעות מרית אופסט, להפיץ זיגוג מעל, המאפשר עודף כדי לדרוס את הצדדים של עוגה; להפיץ במהירות על הצדדים (זיגוג יהיה להקשיח במהירות על עוגה קפואה).
יוצקים זיגוג הנותרים מעל העוגה; להפיץ במהירות ובצורה חלקה מעל הצדדים.
מפזרים פולי קפה סביב קצה העליון של עוגה. להקפיא עד המשרד זיגוג מוגדר, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
כדי לשרת, לטבול סכין חדה ארוכה ודקה לתוך מים חמים, ולאחר מכן לנגב יבש לחתוך עוגה לתוך טריזים, שולף סכין בתחתית העוגה כדי למנוע זיגוג קורע וחוזר על כל פרוסה.