קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוקה קפואה עם זיגוג שוקולד Ganache

עוגת מוקה קפואה עם זיגוג שוקולד Ganache
עוגת מוקה קפואה עם זיגוג שוקולד Ganache נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד כפולה עם זיגוג גנאש, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 375°f. חמאה קלה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב שוקולד 2 כפות מים בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הסר מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
העברת שוקולד לקערה גדולה; מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים חלמונים לשוקולד. מקציפים לבנים בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים סוכר 1 כף בכל פעם, מכים עד נוקשה ומבריק. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך שוקולד כדי להאיר. מקפלים בעדינות את הלבנים הנותרים 2 תוספות רק עד בשילוב להיזהר לא להוציא את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (שכבות יהיה דק מאוד).
8
אופים עד שהעוגות מתחילות להתרחק מצדדים של מחבתות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -10 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדף 1 שעה. בזהירות להפוך עוגות על 9 אינץ ' בקוטר סיבובים קרטון או תחתית מחבת טארט. עוגות מגניבות לחלוטין. לקלף נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
קו 9 אינץ 'קוטר עוגת מחבת עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים עם פלסטיק לעטוף, עוזב 5 אינץ ' overhang.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
להקציף חלמונים ביצה, 1/4 כוס סוכר, ו Kahlúa בקערת מתכת בינונית להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד תערובת חלמון הוא עבה מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 60° במשך 3 דקות, על 9 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
KahluaKahlua
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה מעל מים. המשך להכות תערובת עד מגניב לגעת, על 3 דקות. מקציפים קרם ואבקת אספרסו בקערה בינונית אחרת עד פסגות המשרד טופס. מקפלים תערובת קרם לתוך תערובת חלמון 2 תוספות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים להכות עד נוקשה מבריק. בעדינות לקפל לבנים לתוך תערובת חלמון 2 תוספות. מקפלים בשוקולד קצוץ. בזהירות במקום שכבת עוגה 1 במחבת מוכנה (שכבת עוגה היא עדינה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים מילוי באופן שווה על עוגה (שכבת מילוי תהיה עבה). למעלה עם שכבת העוגה השנייה; לחץ בעדינות כדי לדבוק. לקפל פלסטיק מעל העוגה, ואז לכסות עם נייר כסף. להקפיא את העוגה בן לילה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
להביא הראשון 3 מרכיבים להתבשל בסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להעביר זיגוג 1/2 כוס לקערה קטנה; צמרמורת עד קריר מעט מאוד מעובה אבל להפיץ בקלות (אם עבה מדי, זיגוג לא יתפשט בצורה חלקה על עוגה קפואה), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר רדיד ניילון לעטוף מלמעלה של עוגה. הפוך עוגה על קרטון בקוטר 9 אינץ ' עגול או תחתית מחבת טארט; מקום על מתלה להגדיר מעל גיליון אפייה rimmed. עבודה במהירות, להפיץ שכבה דקה של זיגוג מצונן מעל וצדדים של עוגה. להקפיא עד זיגוג מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לחמם מחדש את הזיגוג על אש נמוכה עד רק חם וpourable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
העברה לכוס מדידה 1 כוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
יוצקים חצי זיגוג מעל העוגה. עבודה במהירות באמצעות מרית אופסט, להפיץ זיגוג מעל, המאפשר עודף כדי לדרוס את הצדדים של עוגה; להפיץ במהירות על הצדדים (זיגוג יהיה להקשיח במהירות על עוגה קפואה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
יוצקים זיגוג הנותרים מעל העוגה; להפיץ במהירות ובצורה חלקה מעל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
מפזרים פולי קפה סביב קצה העליון של עוגה. להקפיא עד המשרד זיגוג מוגדר, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
כדי לשרת, לטבול סכין חדה ארוכה ודקה לתוך מים חמים, ולאחר מכן לנגב יבש לחתוך עוגה לתוך טריזים, שולף סכין בתחתית העוגה כדי למנוע זיגוג קורע וחוזר על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד