עוגת מלך
עוגת המלך יכולה להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 706 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, סגול, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוגת הלילה השנים עשר או עוגת מלך (Galette Des Rois), ו עוגת קורולבסקי רוסית (עוגת המלך) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה, יוצקים את החלב החם לתוך קערה גדולה.
לטאטא את הסוכר מגורען, שמרים, כף גדושה של הקמח, ערבוב עד הן את הסוכר ואת השמרים מומסים.
ברגע בועות התפתחו על פני השטח של החלב וזה מתחיל קצף, לטאטא את החמאה, ביצים, וניל, גרידת לימון.
מוסיפים את שאר הקמח, הקינמון והאגוז מוסקט ומקפלים את המרכיבים היבשים לתוך החומרים הרטובים עם מרית גומי גדולה.
לאחר הבצק מגיע יחד, מתרחק מן הצדדים של הקערה, לעצב אותו לתוך כדור גדול. ללוש את הבצק על משטח מקומח עד שהוא חלק וגמיש, כ -15 דקות.
שים את הבצק בחזרה לקערה, לכסות בניילון נצמד, ולהניח בצד במקום ללא טיוטה כדי לתת לו הוכחה, או לעלות, במשך 1 1/2 שעות או עד שהבצק הוכפל בנפח.
מחממים את התנור ל-375 ° F. לאחר שהבצק עלה, חובטים בו ומחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
מגלגלים כל פיסת בצק בין כפות הידיים לרצועה ארוכה, מה שהופך 3 חבלים באורך שווה. צמה 3 חבלים אחד סביב השני ולאחר מכן ליצור את כיכר קלוע לתוך מעגל, צובט מסתיים יחד כדי לאטום. בעדינות להניח את הבצק קלוע על גיליון עוגיות nonstick ולתת לו לעלות עד שהוא מכפיל בגודל, על 30 דקות.
ברגע שהוא מוכפל בגודל, מניחים את גיליון העוגיות בתנור ואופים עד הצמה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
הסר את העוגה מהתנור, מניחים על מתלה תיל, ומאפשרים להתקרר במשך 30 דקות.
לקבלת הדובדבן, בעוד העוגה הוא קירור, לטאטא יחד אבקת סוכר, חלב מרוכז, ומיץ לימון בקערה עד הדובדבן הוא חלק מאוד להפיץ. אם הזיגוג הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר חלב מרוכז; אם זה מגע רופף מדי, להוסיף קצת יותר אבקת סוכר.
לאחר העוגה התקררה, להפיץ את הדובדבן על החלק העליון של העוגה ומפזרים סגול, ירוק, סוכרים דקורטיביים זהב בעוד הדובדבן הוא עדיין רטוב. הכנס את התינוק fève או פלסטיק לתוך החלק התחתון של העוגה, באמצעות מרית, להחליק את העוגה על מגש.
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing