קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלך

עוגת מלך
עוגת המלך יכולה להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 706 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, סגול, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוגת הלילה השנים עשר או עוגת מלך (Galette Des Rois), ו עוגת קורולבסקי רוסית (עוגת המלך) (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגה, יוצקים את החלב החם לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא את הסוכר מגורען, שמרים, כף גדושה של הקמח, ערבוב עד הן את הסוכר ואת השמרים מומסים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
ברגע בועות התפתחו על פני השטח של החלב וזה מתחיל קצף, לטאטא את החמאה, ביצים, וניל, גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים את שאר הקמח, הקינמון והאגוז מוסקט ומקפלים את המרכיבים היבשים לתוך החומרים הרטובים עם מרית גומי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לאחר הבצק מגיע יחד, מתרחק מן הצדדים של הקערה, לעצב אותו לתוך כדור גדול. ללוש את הבצק על משטח מקומח עד שהוא חלק וגמיש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
שים את הבצק בחזרה לקערה, לכסות בניילון נצמד, ולהניח בצד במקום ללא טיוטה כדי לתת לו הוכחה, או לעלות, במשך 1 1/2 שעות או עד שהבצק הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים את התנור ל-375 ° F. לאחר שהבצק עלה, חובטים בו ומחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגלגלים כל פיסת בצק בין כפות הידיים לרצועה ארוכה, מה שהופך 3 חבלים באורך שווה. צמה 3 חבלים אחד סביב השני ולאחר מכן ליצור את כיכר קלוע לתוך מעגל, צובט מסתיים יחד כדי לאטום. בעדינות להניח את הבצק קלוע על גיליון עוגיות nonstick ולתת לו לעלות עד שהוא מכפיל בגודל, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
ברגע שהוא מוכפל בגודל, מניחים את גיליון העוגיות בתנור ואופים עד הצמה הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר את העוגה מהתנור, מניחים על מתלה תיל, ומאפשרים להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
לקבלת הדובדבן, בעוד העוגה הוא קירור, לטאטא יחד אבקת סוכר, חלב מרוכז, ומיץ לימון בקערה עד הדובדבן הוא חלק מאוד להפיץ. אם הזיגוג הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר חלב מרוכז; אם זה מגע רופף מדי, להוסיף קצת יותר אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
לאחר העוגה התקררה, להפיץ את הדובדבן על החלק העליון של העוגה ומפזרים סגול, ירוק, סוכרים דקורטיביים זהב בעוד הדובדבן הוא עדיין רטוב. הכנס את התינוק fève או פלסטיק לתוך החלק התחתון של העוגה, באמצעות מרית, להחליק את העוגה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing