קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלך

עוגת מלך
עוגת מתכון המלך יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 12 שעות ו-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר ממתקים, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוגת הלילה השנים עשר או עוגת מלך (Galette Des Rois), ו עוגת קורולבסקי רוסית (עוגת המלך) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 שעועית יבשה או פלסטיק המלך עוגה התינוק (זמין בחנויות צד אספקה או mardigrasday.com)
1
מחממים את החלב בסיר עד לצריבה; מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את השמרים ואת הדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים 1/2 כוס קמח חלמונים ביצה; תהליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
יוצקים את שאר 2 כוסות קמח באופן שווה על תערובת השמרים; לא לעבד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
4
שים את המכסה; להפריש במשך 90 דקות.
5
מוסיף את 2 ביצים שלמות, סוכר מגורען, גרידת לימון, מלח ואגוז מוסקט למעבד המזון; תהליך לעשות בצק מעט מרקם, על 1 דקה. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט את החמאה כדי ליצור בצק חלק ודביק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גרידת לימוןגרידת לימון
ביצהביצה
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
בצקבצק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מעבירים את הבצק לקערה עם חמאה קלה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד; מאפשרים לעלות במקום חם במשך 3 שעות. להפוך את הבצק החוצה על משטח נקי ללוש בקצרה; טופס לכדור ולחזור לקערה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
שמנמן את הצימוקים בבורבון בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהוסיף את הסוכר החום, פקאן, וניל, קינמון, גרידת תפוז, מלח שעועית או תינוק פלסטיק; לערבב עד בשילוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
קינמוןקינמון
ונילוניל
פקאניםפקאנים
מלחמלח
3
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 20 על 7 אינץ', עם הקצה הארוך שמולך. כפית את המילוי בשכבה זוגית מעל הבצק, משאיר גבול 1 אינץ ' לאורך החלק העליון והתחתון. מקפלים את החלק התחתון ולאחר מכן את הקצה העליון על המילוי כדי להפוך גליל הדוק; קמצוץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
מעבירים את צד התפר לגלגל אל תבנית אפייה מרופדת בקלף; מכניסים קצה אחד לשני כדי ליצור טבעת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד שהגליל מכפיל את גודלו, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים את העוגה עד מוצק וזהוב חום, כ 40 דקות. מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים 3 כפות מים עם סוכר ממתקים; מברשת 3 כפות זיגוג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
מיםמים
2
מפזרים עם להקות של סוכר צבעוני; טפטוף עם זיגוג יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
זיגוגזיגוג
3
צילום לארה רובי / סטודיו D

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחם, ועוד לאבקקמח לחם, ועוד לאבק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2largesחלמונים, בתוספת 2 ביציםחלמונים, בתוספת 2 ביצים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1שעועית יבשה או תינוק עוגת מלך פלסטיק (זמין בחנויות צד אספקה או mardigrasday.com)שעועית יבשה או תינוק עוגת מלך פלסטיק (זמין בחנויות צד אספקה או mardigrasday.com)1גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2חתיכות טופי הית' ברגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד1581 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קלויים, קצוציםאגוזי פקאן קלויים, קצוצים12שרימפס וורידיםסגול, ירוק וזהב מלטש סוכר, לקישוטסגול, ירוק וזהב מלטש סוכר, לקישוט0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2מקלותחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררת, ועוד לשמן את הקערהחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררת, ועוד לשמן את הקערה1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Palacio de Fefinanes Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
ניחוחות זניים עם הדרים עדינים רבים עשבוניים. בעל גוף מלא בפה, משיי ורענן מאוד, המשלב את ההרמוניה של טעמים עם אלגנטיות וכבוד.