עוגת מנפץ נקודה פולקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל נקודה פולקה לרסק עוגה. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו צבעי ג'ל צהבהבים, ציפוי פרוותי מוקצף של בטי, תערובת עוגות בטי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגה מנוקדת, עוגת פולקה, ו עוגה מנוקדת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז תחתון רק של מחבת כיכר 8x4 אינץ ' עם ריסוס קיצור או בישול, ומניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם, עד חלקה.
מניחים 1 3/4 הבלילה כוסות לתוך מחבת כיכר. כפית נותרת הבלילה לתוך כוסות מאפין.
אופים עוגת כיכר 35 עד 40 דקות וקאפקייקס 18 עד 23 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. לטיפול קל יותר, לקרר או להקפיא עוגת כיכר 30 עד 60 דקות או עד המשרד.
מערבבים יחד 2 כפות זיגוג וצבע מזון אדום לצבע אדום עמוק. ציפוי כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה עגול קטן; להפריש. בקערה קטנה, לערבב שנותר ציפוי וצבע מזון צהבהב לצבע הרצוי. לקצץ מעוגל העליון את עוגת כיכר. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 אינץ', לחתוך 2 סיבובים מעוגת כיכר.
מניחים עוגה עגולה אחת, בצד לחתוך למעלה, על צלחת.
מורחים בצד לחתוך עם ציפוי צהבהב. למעלה עם שאריות עוגה עגולה, בצד חתוך למטה.
כף הנותרים צהבהב ציפוי לתוך שקית לקשט מצויד קצה עגול גדול. כפור הצדדים של עוגה עם פסים ארוכים של ציפוי מבסיס העוגה לראש. כפור העליון של עוגה, וחלק עם מרית. צינור עמוק נקודות ציפוי אדום בצד של העוגה. השתמש שנותר ציפוי כדי cupcakes פרוסט.