קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג אגוזי לוז קינמון שוקולד

עוגת מרנג אגוזי לוז קינמון שוקולד
עוגת מרנג אגוזי לוז קינמון שוקולד עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 382 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 30 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, קינמון טחון, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו עוגת מרנג שוקולד ואגוזי לוז, עוגת מרנג שוקולד ואגוזי לוז, ו עוגת מרנג אגוזי לוז ושוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (125 מעלות צלזיוס). מרפדים שלושה ניירות אפייה בנייר אפייה. בעזרת עיפרון, צייר 5 עיגולים בקוטר 9 אינץ ' על נייר הקלף. עדיף להתחקות סביב תבנית עוגה או סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
בקערה גדולה ונקייה מקציפים את החלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את 3/4 הכוס בתוספת 2 כפות סוכר לבן ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מנפים יחד את הסוכר, הקינמון ועמילן התירס של 3/4 כוס הקונדיטורים, זורקים אותם יחד עם אגוזי הלוז הטחונים, ואז מקפלים אותם בזהירות לתערובת החלבון. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 5 העיגולים, ומורחים את המרנג לקצה העיגול המצויר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ארוחת אגוזי לוזארוחת אגוזי לוז
עמילן תירסעמילן תירס
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
קינמוןקינמון
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
אופים 3 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד שהמרנג מתייבש לחלוטין. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
ממיסים את השוקולד המתוק למחצה על דוד כפול עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
5
מורחים על נייר קלף או נייר שעווה למלבן בגודל 12 על 10 אינץ'. כאשר השוקולד מוגדר, לחתוך את המלבן לרוחב לרצועות 10-1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
חותכים 8 מהרצועות לשליש.
7
חותכים את הרצועות הנותרות לרביעיות. הניחו בצד.
8
להכנת המלית מקציפים את הקצפת הכבדה עם 1 כף סוכר הקונדיטורים עד שנוקשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
9
מורחים קצפת על כל שכבות המרנג. בעזרת אחת הצלחות היפות ביותר שלך, ערמו את השכבות זו על גבי זו. השתמש ב 2/3 מהקצפת שנותרה כדי להתפשט סביב הקצה החיצוני של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מורחיםמורחים
10
מכניסים את שארית הקצפת לשקית מאפה ורוזטות צינורות מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
11
מניחים את 24 רצועות השוקולד הארוכות אנכית סביב דפנות העוגה. מסדרים את שאר חלקי השוקולד מלמעלה בעיצוב לבחירתכם. אבק את העוגה באבקת קקאו לגימור דרמטי, והגיש בהקדם האפשרי, מכיוון שהמרנג יספוג לחות מהקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
אבקת קקאואבקת קקאו
שוקולדשוקולד