עוגת מרנג אגוזי לוז קינמון שוקולד
עוגת מרנג אגוזי לוז קינמון שוקולד עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 382 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 30 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, קינמון טחון, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו עוגת מרנג שוקולד ואגוזי לוז, עוגת מרנג שוקולד ואגוזי לוז, ו עוגת מרנג אגוזי לוז ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (125 מעלות צלזיוס). מרפדים שלושה ניירות אפייה בנייר אפייה. בעזרת עיפרון, צייר 5 עיגולים בקוטר 9 אינץ ' על נייר הקלף. עדיף להתחקות סביב תבנית עוגה או סיר גדול.
בקערה גדולה ונקייה מקציפים את החלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את 3/4 הכוס בתוספת 2 כפות סוכר לבן ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מנפים יחד את הסוכר, הקינמון ועמילן התירס של 3/4 כוס הקונדיטורים, זורקים אותם יחד עם אגוזי הלוז הטחונים, ואז מקפלים אותם בזהירות לתערובת החלבון. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 5 העיגולים, ומורחים את המרנג לקצה העיגול המצויר.
אופים 3 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד שהמרנג מתייבש לחלוטין. מגניב על מתלים תיל.
ממיסים את השוקולד המתוק למחצה על דוד כפול עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על נייר קלף או נייר שעווה למלבן בגודל 12 על 10 אינץ'. כאשר השוקולד מוגדר, לחתוך את המלבן לרוחב לרצועות 10-1 אינץ'.
חותכים את הרצועות הנותרות לרביעיות. הניחו בצד.
להכנת המלית מקציפים את הקצפת הכבדה עם 1 כף סוכר הקונדיטורים עד שנוקשה.
מורחים קצפת על כל שכבות המרנג. בעזרת אחת הצלחות היפות ביותר שלך, ערמו את השכבות זו על גבי זו. השתמש ב 2/3 מהקצפת שנותרה כדי להתפשט סביב הקצה החיצוני של העוגה.
מכניסים את שארית הקצפת לשקית מאפה ורוזטות צינורות מסביב לקצה.
מניחים את 24 רצועות השוקולד הארוכות אנכית סביב דפנות העוגה. מסדרים את שאר חלקי השוקולד מלמעלה בעיצוב לבחירתכם. אבק את העוגה באבקת קקאו לגימור דרמטי, והגיש בהקדם האפשרי, מכיוון שהמרנג יספוג לחות מהקצפת.