עוגת מרנג ליים
פאי מרנג ליים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, חלב מרוכז, חלבונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגת מרנג קי ליים, ו עוגת מרנג ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים וחלב מרוכז ממותק עד מעורבב היטב. בהדרגה להקציף במיץ הסיד.
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז מוגדר כאשר העוגה מזועזעת בעדינות. תניח בצד. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה גדולה ונקייה, מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנפות את הסוכר של ממתקים, תוך המשך שוט אל פסגות נוקשות. כף על גבי העוגה מקורר מעט, איטום מרנג לקצוות של הקרום.
אופים במשך כ 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד מרנג קלוי קלות. מגניב לטמפרטורת החדר לפני קירור. צמרמורת לפחות 2 שעות לפני ההגשה.