אפרסקים וטרגון עם קרם מסקרפונה
אפרסקים וטרגון עם קרם מסקרפונה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 17 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. אם יש לכם סוכר, שקדים, עלי טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 28%, המנה הזו די גרועה. נסו אפרסקים קלויים עם גלידת מסקרפונה, אפרסקים בגריל עם קצפת מסקרפונה, ו אפרסקים אפויים ממולאים אגוזי לוז עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית שלבו אפרסקים מופשרים, עלי טרגון וליקר תפוזים. מניחים בצד לקרט.
בקערת ערבוב בינונית השתמשו במיקסר ידני כדי לערבב גבינת מסקרפונה וסוכר עד לקבלת קרם.
מקציפים ציפוי מוקצף מופשר.
מחלקים מחצית מקרם המסקרפונה בין 6 כוסות פרפה או כוסות מרטיני גדולות. למעלה עם תערובת אפרסק וטרגון.
מפזרים אפרסקים עם ביסקוטי כתוש ומעליהם קרם מסקרפונה שנותר. מפזרים שקדים ומגישים.