עוגת מרנג שוקולד של אמא
עוגת מרנג השוקולד של אמא היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 234 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנפלור, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 32%. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר, קקאו, עמילן תירס ומלח בסיר בינוני. בהדרגה לערבב בחלב. מבשלים ומערבבים מעל חום בינוני גבוה עד מעובה מבעבע. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל ומערבבים 2 דקות יותר.
הסר מחבת מהחום. מערבבים על כוס אחת של מילוי חם לתוך חלמונים ביצה; לערבב בחזרה לתוך פודינג. להחזיר סיר לחום, ולהביא לרתיחה עדינה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים וניל.
יוצקים תיוק חם לתוך קרום.
בקערה נקייה, להכות חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות בסוכר, ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק.
מורחים באופן שווה על מילוי חם, מרנג איטום לקרום.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות, או עד הזהב.