קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג שוקולד של אמא

עוגת מרנג שוקולד של אמא
עוגת מרנג השוקולד של אמא היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 234 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנפלור, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 32%. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר, קקאו, עמילן תירס ומלח בסיר בינוני. בהדרגה לערבב בחלב. מבשלים ומערבבים מעל חום בינוני גבוה עד מעובה מבעבע. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל ומערבבים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מחבת מהחום. מערבבים על כוס אחת של מילוי חם לתוך חלמונים ביצה; לערבב בחזרה לתוך פודינג. להחזיר סיר לחום, ולהביא לרתיחה עדינה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
הסר מהחום, ומערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
4
יוצקים תיוק חם לתוך קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
בקערה נקייה, להכות חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות בסוכר, ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים באופן שווה על מילוי חם, מרנג איטום לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור