קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרשמלו

עוגת מרשמלו
פאי מרשמלו עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 284 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קרקרים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: לא לאפות s ' mores עוגה, S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, ו עוגת דובדבנים.

הוראות

1
שלב את כל החומרים לקרום במעבד המזון. דופק עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים תוכן למחבת טופס האביב ולחץ עם האצבעות כדי ליצור קרום שעולה 2 אינץ ' מסביב לקצה. צ ' יל במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הפוך את המילוי: ממיסים שוקולד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
להקציף יחד מחצית הסוכר ואת עמילן התירס. בקערה נפרדת, להקציף יחד ביצים וחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
שלב את שתי תערובות לטאטא עד תערובת הביצה חלקה וקלה, על דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מניחים את החלב, את החצי השני של הסוכר, ואת המלח בסיר בינוני. מביאים את החלב לרתיחה וממזגים את הביצים עם תערובת חלב חם בתוספות קטנות, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיף את התערובת בחזרה לסיר ולהגדיר על חום בינוני, לטאטא כל הזמן. התערובת תתחיל להתעבות; להמשיך לטאטא. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להקציף במשך 2 דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
לטאטא בשוקולד, ולאחר מכן לשפוך את התערובת לתוך קרום מוכן ולחץ פלסטיק לעטוף ישירות על גבי. צ ' יל במשך 3 שעות, עד סט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הפוך את ציפוי: כאשר אתה מוכן לשרת, לשלב את ביצה לבן, מלח וקרם של טרטר בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף מקצף להקציף עד קצף. בלום את הג ' לטין ב 1/4 כוס מים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בגודל בינוני על חום בינוני. להביא את התערובת עד 116°. מיד לטאטא את הג ' לטין פורח (זהיר, זה יהיה גמגום), ואז להפוך את המיקסר עד מהירות גבוהה לאט לשפוך את התערובת החמה במורד הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
לטאטא על גבוה עד התערובת הופכת אור, דביק, ועבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
צינור או כף מעל העוגה הצוננת. Brulee העליון עם לפיד קולינרי או מתחת לגריל בתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מגישים באופן מיידי.