עוגת מרשמלו שחור תחתון
עוגת מרשמלו עם תחתית שחורה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטטה מייפל ללא גלוטן עם תחתית עוגת זנגביל וציפוי מרשמלו חמוץ שמנת, עוגת תחתית שחורה, ו פאי שחור-תחתון.
הוראות
מערבבים קמח, חמאה, קיצור ירקות, סוכר ומלח במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 3 כפות מי קרח להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. לשטח לדיסק. לעטוף דיסק בצק פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13-14 אינץ'.
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ ' עמוק. מקפלים קצה הבצק מעל ו crimp באופן דקורטיבי, הבטחת קצה הבצק עד קצה המנה. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות.
אופים עד חום זהוב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום או מחליק, על 30 דקות.
מעבירים את הקרום למדף וקריר.
להקציף סוכר, קורנפלור, קקאו ומלח בסיר בינוני כבד להתמזג.
מוסיפים חלמונים, חלב ושמנת; להקציף עד חלקה.
לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת מתעבה רותחים, על 6 דקות.
מוסיפים שוקולד, חמאה ווניל ומקציפים עד מומסים וחלקים.
יוצקים מילוי לקרום. מגניב על המדף.
מניחים 1 כף מים בכוס קטנה; מפזרים ג ' לטין ללא טעם מעל.
מקום כוס במחבת קטנה; להוסיף מספיק מים למחבת כדי להגיע לעומק של 1/2 אינץ'.
לטאטא סוכר, סירופ תירס ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד להתמזג. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד מחבת. מרתיחים מבלי לערבב עד מדחום ממתקים רושם 240 ° F. תוך המשך להרתיח סירופ, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר עד פסגות קשות טופס. כאשר מדחום בסירופ רושם 120°, לאט לאט להכות סירופ חם לתוך חלבונים ביצה. המשך להכות עד הלבנים נוקשים מבריק, על 4 דקות. מקציפים בוניל. הביאו מים במחבת להרתיח. מערבבים תערובת ג 'לטין בכוס עד מתמוסס ג' לטין. בהדרגה לשפוך ג ' לטין על חלבונים ביצה להכות עד ציפוי הוא מגניב, על 8 דקות. באמצעות מרית גומי, להפיץ בעדינות ציפוי על מילוי, מה שהופך פסגות דקורטיביות. מטאטא Preheat. עוגת צלייה רק עד ציפוי הוא חום בהיר, על 1 דקה. צ ' יל פאי 1 שעה.
מקשטים עם שבבי שוקולד, אם תרצה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)