קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוגת נקטרינה

עוגת נקטרינה
צריך קינוח צמחוני? עוגת נקטרינה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1249 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, קליפת פאי בלתי-מוסווית, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו טארט נקטריןname, מאפינס נקטרינה, ו עוגת קרם נקטרינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים סיר גדול של מים על חום גבוה, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מערבבים סוכר, קמח, קינמון, שמנת כבדה ותמצית שקדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
שמנת כבדהשמנת כבדה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
4
מניחים את הנקטרינות במים רותחים במשך 30 עד 45 שניות. מיד למקם נקטרינות תחת מים זורמים קרים ולהסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
מיםמים
5
חותכים נקטרינות במחצית ולהסיר בורות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
6
מניחים חצאים במעטפת העוגה עם הצד לחתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
7
יוצקים את תערובת הקרם סביב נקטרינות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
קרםקרם
8
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות. טוב מוגש חם או קר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור