עוגת נקטרינה
צריך קינוח צמחוני? עוגת נקטרינה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1249 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, קליפת פאי בלתי-מוסווית, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו טארט נקטריןname, מאפינס נקטרינה, ו עוגת קרם נקטרינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מניחים סיר גדול של מים על חום גבוה, ולהביא לרתיחה.
מערבבים סוכר, קמח, קינמון, שמנת כבדה ותמצית שקדים. תניח בצד.
מניחים את הנקטרינות במים רותחים במשך 30 עד 45 שניות. מיד למקם נקטרינות תחת מים זורמים קרים ולהסיר עורות.
חותכים נקטרינות במחצית ולהסיר בורות.
מניחים חצאים במעטפת העוגה עם הצד לחתוך למטה.
יוצקים את תערובת הקרם סביב נקטרינות.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות. טוב מוגש חם או קר.