והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לך אפונה, אבקת שום, חלב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בסיר בינוני, לשלב את הגזר, אפונה, תפוחי אדמה וסלרי. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גזר
סלרי
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר מהחום, לנקז ולהניח בצד.
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מבשלים את הבצל בתחליף החמאה עד שהם רכים ושקופים, כ 5 דקות. מערבבים בקמח, מלח, פלפל, זרעי סלרי ואבקת שום. לבשל במשך 2 דקות כדי לקבל את טעם הקמח החוצה. מערבבים לאט במרק ולאחר מכן מוסיפים את החלב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
אבקת שום
זרעי סלרי
בצל
פלפל
מרק
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מהחום ומערבבים את הירקות סחוטים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
7
מרדדים את אחד הקרום unbaked ולמקם בצלחת פאי 9 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
גלול
8
יוצקים את התערובת לתוך הקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
קרום
9
מרדדים את קרום העוגה השני ומניח על גבי. לאטום את הקצוות לחתוך חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
גלול
10
אופים עד המאפה הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, 30 עד 35 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.