עוגת סל פסחא
מתכון עוגת סל פסחא יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 2 שעות ו-18 דקות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. אם יש לך תערובת עוגה, עשיר & קרם שוקולד פאדג'ציפוי, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. נסו עוגת סל פסחא, עוגת סל פסחא, ו עוגת ממתקי סל הפסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). הפוך ועוגה מגניב כמו בימוי על תיבת עבור שני 8-או 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
מורחים עם כ 1/3 כוס ציפוי. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד של העוגה ולהפיץ שכבה דקה של ציפוי על גבי עוגה. הפוך דפוס מארג סל בציפוי בצד העוגה על ידי ציור קווים אופקיים ואנכיים באורך אינץ ' עם קוצים של מזלג.
לנער קוקוס ו 3 או 4 טיפות צבע מזון בצנצנת מכוסה היטב עד גוון אחיד; מפזרים על גבי עוגה.
מניחים ביצי ממתקים על קוקוס. החנות מכוסה באופן רופף.