עוגת סלק שוקולד עם גנאש שוקולד חלב
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, ו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי prep. משוך חמאה וביצים ולהביא לטמפרטורת החדר. כמו כן, חמאה וקמח שני 8 " מחבתות עוגה.ראשית, לקלף את הסלק, לחתוך לחתיכות קטנות לכסות עם מים (בדיוק מספיק כי הסלק בקושי מכוסה) ומבשלים עד סלק הם במכרז (30-40 דקות). אם יש לך הרבה עודף מים עזבו, לנקז כך שרק 1/2 כוס נשאר עם הסלק. סלק פירה בבלנדר עד לא נתחים גדולים נשארים. להפריש להתקרר.בעוד פעימות מבשלים, לשלב 1/4 כוס החמאה עם אונקיה של שוקולד. ממיסים ומקציפים את השוקולד והחמאה יחד. שים בצד כדי להתקרר מעט.מחממים תנור ל 375.In או קערה גדולה או קערת stand-mixer שלך, לשלב חמאה מרוככת הנותרים sucanat, מכות עם משוט עד בשילוב היטב. לאחר מכן, להכות ביצים וניל עד התערובת מגיעה יחד, לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מוסיפים שוקולד/חמאה מומסים ומחית סלק וממשיכים להכות. מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים לבלילה, מכים עד שהכל משולב היטב.
יוצקים באופן שווה לתוך מחבתות עוגה ואופים במשך 25-35 דקות (קיסם צריך לצאת נקי כאשר העוגה נבדק.) להפריש במשך 10 דקות, ואז לשחרר את שתי העוגות בקצוות ולהפוך על חתיכות קלף לתת cool.To הפוך גנאש (שעשיתי בזמן סלק מבושל), מניחים נתחי שוקולד בקערה גדולה. מביאים את השמנת הכבדה כמעט לרתיחה (כאשר הבועות נוצרות סביב קצה המחבת), מושכים מהחום ושופכים את השוקולד לתנור.
בואו לשבת במשך 2 דקות ואת להקציף חלק ganache. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד לצנן ולהגדיר (2-3 שעות. לאחר ganache מקורר, לוקח מערבל יד (או כף), שוט ganache כך שהוא הופך מעט רך (רק 1-2 דקות עם מערבל יד.) כדי להרכיב את העוגה (לאחר עוגות גנאש הם מקורר), לקחת עוגה אחת במקום על צלחת הגשה שלך. העוגה ממש לחה ואולי תצטרכו לקחת סכין כדי לשחרר את העוגה מנייר הקלף. מכסים את העוגה הראשונה עם 1/2 " שכבת גנאש ומניחים את העוגה השנייה על גבי. מכאן, לקחת סקופ בריא של גנאש ו פירור המעיל את העוגה עם שכבה דקה.
מניחים במקרר במשך 15 דקות, להסיר, ולכסות עוגה עם ganache הנותרים. שמור במקרר עד מוכן לשרת!