תבשיל ברוקולי ודלעת
תבשיל ברוקולי ודלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, סקווש, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Butternut סקווש ברוקולי קינואה תבשיל, תבשיל ספגטי סקווש גבינה ברוקולי, ו תבשיל טטראזיני עוף עם ברוקולי קל עם דלעת.
הוראות
מסדרים ברוקולי בסל קיטור גדול מעל מים רותחים. מכסים ואדים 5 עד 8 דקות או עד במכרז פריך; להסיר מסל.
מוסיפים סקווש ובצל לסל, וחוזרים על התהליך.
מערבבים סקווש, בצל וחמאה בקערה גדולה; מחית. מערבבים בברוקולי, ביצים, ואת 3 המרכיבים הבאים; כף לשתי מנות אפייה משומנת קלות 2 ליטר.
מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד הזהב.