קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ספוג לימון עם מילוי תות

עוגת ספוג לימון עם מילוי תות
עוגת ספוג לימון עם מילוי תות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , וזה לא כל כך סופר. נסו עוגת ספוג עם מילוי לימון עשיר, עוגת ספוג זהב עם מילוי שמנת, ו עוגת ספוג תות בריאה עם ציפוי תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עוגה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 2 דקות. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, להכות עד עבה וחיוור (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
4
הוסף 1/4 כוס מים, קליפה, 1 מיץ כף, ווניל, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
מיץמיץ
מיםמים
בקרבקר
5
מוסיף תערובת קמח, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
7
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
8
כדי להכין רוטב, לשלב תותים קצוצים, 1/3 כוס מים, 1/4 כוס סוכר, ו 1 1/2 כפיות מיץ לימון בסיר nonaluminum בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 15 דקות). מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
פיצול עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים שכבת העוגה התחתונה, בצד לחתוך, על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
10
מורחים עם רוטב 6 כפות. למעלה עם 1 כוס פרוס תותים ו 1/2 כוס קצפת ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. חזור על שכבות עם רוטב שנותר, תותים פרוסים, ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
תותיםתותים
רוטברוטב
11
חותכים ל 8 פרוסות.