עוגת עגבניות בשלה
טארט עגבניות בשלות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. אם יש לך בזיליקום, פלפל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת עגבניות בשלה, סלסת עגבניות ירוקה (לא בשלה) לשימורים, ו ערימת עגבניות בשלה עם צנוברים ומוצרלה.
הוראות
קו 9 " ungreased מחבת טארט עם קרום עוגה; לחץ על הקרום לצדדים מחורצים של מחבת וקצוות לקצץ.
אופים ב 450 מעלות במשך 5 עד 7 דקות; להסיר מהתנור.
מפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה; לתת מגניב על מתלה חוט.
מערבבים היטב וממלאים את הקרום.
להפחית את החום ל 375 מעלות; אופים במשך כ 20 דקות, או עד מבעבע על גבי.