עוגת עגבניות ירושה
ירושה עגבניות פאי לוקח בערך 3 שעות ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בצל, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 70%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי עגבניות ירושה עם קרום בייקון צ'דר, צ'דר לבן ועוגת עגבניות ירושה של השף ג' ו קינדרד, ו חצילים בגריל וערימות עגבניות ירושה עם קוליס בזיליקום ועגבניות.
הוראות
הכינו את הקרום: דופקים את הקמח, קמח התירס והמלח הדק במעבד מזון לשילוב.
מוסיפים את החמאה ו -3 כפות מנצ ' גו; דופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מזלפים פנימה 4 כפות מי קרח ודופקים עד שהבצק מתאחד; מוסיפים עוד 1 כף מי קרח במידת הצורך. הופכים על דף ניילון וטופחים לדיסק. עוטפים ומכניסים למקרר ליציבות, כ-45 דקות.
מכניסים את הבצק בין 2 גיליונות נייר קלף ומגלגלים לסיבוב של 13 אינץ'.
מעבירים את הבצק לצלחת פאי עמוקה בגודל 9 1/2 אינץ'. מקפלים את הסככה מתחת לעצמה וללחוץ את הקצוות. פירס את תחתית הקרום כולו במזלג. מכניסים למקרר ליציבות, כ -20 דקות. בינתיים מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרפדים את הקרום בנייר כסף ואז ממלאים בשעועית יבשה.
אופים עד שהקצוות מזהיבים, כ -20 דקות.
מסירים את נייר הכסף והשעועית וממשיכים לאפות עד להזהבה בכל הגוף, 10 עד 15 דקות נוספות.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד להזהבה, כ -15 דקות.
תן להתקרר. בינתיים פורסים דק את העגבניות; זורקים עם 1 כפית מלח כשר במסננת.
בואו לנקז, לזרוק בעדינות מדי פעם, בערך 30 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
שלב את 3/4 כוס המנצ ' גו הנותרת, המוצרלה, המיונז, פירורי הלחם, 2 כפות כל עירית ופטרוזיליה, הטימין, 1/4 כפית כל מלח ופלפל כשר, והבצל המוקפץ בקערה.
מורחים בקרום. מסדרים מעל את העגבניות.
מזלפים את יתרת 1 כף שמן הזית ומתבלים בפלפל.
אופים עד שהעגבניות משחימות, כ -50 דקות. למעלה עם 1 כף הנותרים כל עירית ופטרוזיליה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות נחש נהר קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.