עוגת עוגיות שוקולד קפוא
עוגת עוגיות שוקולד קפואה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 874 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, תערובת עוגת מזון השטן, עוגיות וגלידת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת עוגיות שוקולד קפוא, CCC יום שני: שוקולד צ'אנק עוגיות בצק פרוזן יוגורט, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מוקפאות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קו 1 (9 אינץ') מחבת עוגה עם ניילון נצמד, עם 3 אינץ ' תלויים.
מורחים גלידה רכה למחבת מרופדת בשכבה חלקה, אפילו. להקפיא במשך 3 שעות, או עד קפוא מוצק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חמאה וקמח 2 (10 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ולהניח בצד. במערבל לעמוד או עם מערבל יד, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים בקערת ערבוב גדולה במהירות בינונית במשך 2 דקות, או עד מעורבב היטב. באמצעות מרית, לחלק את הבלילה בין 2 מחבתות עוגה מוכנות.
אופים במשך 25 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר במחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב קצה כל מחבת כדי לשחרר עוגות ולהסיר מחבתות.
בעוד עוגות מתקררות, חום שמנת כבדה בסיר כבד קטן על חום בינוני עד מבעבע סביב הקצוות.
הסר מחבת מחום, להוסיף פירורי שוקולד, ומערבבים עם מקצף עד חלקה. מקררים במשך כ -30 דקות, עד קריר מעט מעובה, ערבוב מדי פעם.
מורחים גנאש על גבי וסביב הצדדים של שתי שכבות העוגה, שמירה על שכבות נפרדות ולא מתאימים זה לזה עדיין. מקררים את העוגה כולה במשך 1 שעה, או עד ganache מוגדר.
מניחים שכבת עוגה 1, צד ganache למעלה, על מגש הגשה.
הסר גלידה מחבת, לקלף את לעטוף פלסטיק, ומניח על גבי שכבת העוגה.
מניחים שכבת עוגה שנייה על גבי גלידה, צד ganache למעלה. להקפיא עד מוכן לשרת, אבל לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות לפני seving.