עוגת פאדג'
עוגת פאדג'היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, ריבועי שוקולד, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, פרח קיר פאדג'{אדום צ'ילה פאדג'}, ו עוגת חמאה.
הוראות
מבשלים חמאה ושוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עד נמס.
מקציפים ביצים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 5 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד, קמח, וניל, פועם עד מעורבב. מערבבים ב 1/2 פקאן כוס.
יוצקים תערובת לתוך משומן קל 9 אינץ ' pieplate.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד המרכז הוא מוצק. מגניב. מעל כל מנה עם גלידת וניל וסירופ שוקולד; מפזרים פקאנים קצוצים הנותרים.