עוגת סאנדיי פאדג'חמה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, גלידת ונילן, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פאדג'חם, עוגת פאדג'סאנדיי, ו עוגת פאדג'חם לשניים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ב ungreased 9 x 9 אינץ מחבת מרובע מערבבים יחד קמח, סוכר, 2 כפות קקאו, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים בחלב, שמן, וניל עם מזלג עד חלקה. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חלב
אגוזים
שמן בישול
4
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים סוכר חום וקקאו 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
אבקת קקאו
6
יוצקים מים חמים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
אופים 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
תן לעמוד 15 דקות; לחתוך לריבועים. הפוך כל ריבוע על צלחת קינוח. למעלה עם גלידה ורוטב כפית על כל מנה.