עוגת פודינג פרליין
עוגת פודינג פרליין היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית vanillan, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם פרליין, פודינג לחם פקאן פרלין, ו ארוחת בוקר פודינג לחם פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום ו 1 כף קמח בקערה קטנה. כף קלה 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים עם סוכר מגורען, 1/3 פקאן כוס, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית; לעשות באר במרכז התערובת.
מערבבים חלב, מרגרינה ווניל בקערה; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לח.
מורחים את הבלילה למחבת אפייה מרובעת 8 אינץ'; מפזרים תערובת סוכר חום.
יוצקים מים רותחים על הבלילה (לא מערבבים).
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד פודינג הוא מבעבע ועוגה קפיצים בחזרה כאשר נגע קל במרכז.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף.