תפוחים אפויים ממולאים סקווש
מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סקווש אפוי ותפוחים, דלורית אפויה עם תפוחים, ו דלעת ממולאת בלוט עם טורקיה, תפוחים וגבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°. תפוחים ליבה, משאיר ישבנים שלמים; לקלף שליש העליון של כל אחד.
הסר מרכזי תפוחים, עוזב 1/2-in. פגזים; קוצצים להסיר תפוח ולהניח בצד.
מניחים תפוחים פקוקים ב 13x9-in ungreased. צלחת אפייה. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס סוכר חום, מיץ תפוזים ומים; לשפוך על תפוחים.
אופים, חשוף, 1 שעה או עד תפוחים הם מכרז, צולה מדי פעם עם תערובת מיץ.
בסיר גדול, מחממים חמאה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תפוח קצוץ; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים סקווש; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במלח, 1/4 כפית אגוז מוסקט וסוכר חום שנותר. כף לתוך תפוחים אפויים; מפזרים אגוז מוסקט שנותר.
אופים 30-35 דקות יותר או עד מחומם דרך, צליעה מדי פעם.
טפטוף עם מיצי פאן לפני ההגשה.