עוגת פודינג שוקולד כפולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי פודינג שוקולד כפול. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו מים, קורנפלור, ריבועים קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אהוב על 783 אוכלים וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מרהיב של 33%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגת פודינג שוקולד כפולה, עוגת פודינג שוקולד כפולה, ו עוגת פודינג שוקולד כפולה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ריססו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
במעבד מזון מעבדים את פצפוצי הגרהם עד שהם טחונים דק.
מוסיפים חמאה ומים ומעבדים עד שהפירורים מתגבשים זה בזה. לחץ על תערובת הפירורים לתחתית צלחת הפאי וכ-1 אינץ ' במעלה הדפנות.
אופים 10 דקות ואז מניחים להתקרר.
בינתיים הכינו את הפודינג.
מכניסים את הג ' לטין לקערה קטנה, מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד להמסה. הניחו בצד.
בסיר בינוני מערבבים את 2/3 כוס הסוכר, הקקאו, עמילן התירס והמלח. מוסיפים בהדרגה מחצית מהחלב, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מקציפים את שארית החלב. מדליקים את האש לבינונית ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה לרתיחה, כ -10 דקות.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה את הווניל והג ' לטין השמור.
יוצקים את התערובת לקרום הפאי ומניחים להתייצב למשך 3 שעות במקרר.
מקציפים את השמנת ואת הנותרים 1/2 כפית סוכר. לפני ההגשה מקשטים את הפשטידה בקצפת.
יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, מרכיב, Lambrusco, קטגוריית מוצרי מזון, קרם שרי, Vin Santo, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, כפית מלח, לציפוי זכוכית, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, יין אדום נוצץ, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, יבול מאוחר
פאי פודינג עובד ממש טוב עם יין, משקה אלכוהולי ומרכיב. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. ג ' רארד ברטרנד גרי בלאן רוז עם 4.6 מתוך דירוג כוכבים 5 נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![ג ' רארד ברטרנד גריס בלאן רוז]()
ג ' רארד ברטרנד גריס בלאן רוז
רוז מקורית עם צבע ורוד בהיר מאוד בתוספת גוונים אפורים וכמעט לבנים. הזר חושף ניחוחות פירות יער אדומים מענגים. ניצוץ קל בחיך מעניק ליין את כל טריותו ומוציא את מלוא הפירות. הגימור האלגנטי רענן ונעים במינרלים. גרנאש הוא מלך זני הענבים בכל הנוגע לייצור ורדים קלים, עסיסיים ופירותיים בסגנון עכשווי. גרנאש חושף את כל גמישותו וניחוחות הדובדבן. טעמי התאנה ולפעמים הקקאו שלה, יחד עם תחושות מעוגלות בחיך, הופכים את גרנאש לאחד הזנים הגדולים של דרום צרפת.