עוגת פוני
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו ביצים, צבע מזון, תערובת עוגת השטן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: קוקטייל פוני Stockyard (פוסט אורח מטוסט ג'לי), עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או לרסס שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מחלקים את הבלילה בין מחבתות.
אופים לפי הוראות על תיבת עבור סיבובים 9 אינץ'. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. לטיפול קל יותר, להכניס למקרר או להקפיא עוגות 30 עד 60 דקות או עד המשרד.
בינתיים, בקערה קטנה, גוון 1/4 כוס ציפוי וניל עם צבע מזון אדום כדי להפוך ורוד; מקום שקית מקפיא פלסטיק resealable.
מניחים 1/2 ציפוי שוקולד כוס בשקית נוספת resealable פלסטיק מקפיא.
חותכים קצה קטן את 1 פינה של כל שקית. בקערה בינונית, מערבבים יחד הנותרים ציפוי וניל ציפוי שוקולד לעשות ציפוי חום בהיר.
באמצעות סכין משונן, לחתוך חלק מעוגל של העליון של כל עוגה כדי להפוך את הרמה. להפוך עוגות לחתוך צדדים למטה.
חותכים עוגות כפי שמוצג בתבנית. על מגש, לארגן חתיכות עוגה כפי שמוצג בתבנית, הצמדת חתיכות זה לזה כדי מגש עם כמות קטנה של ציפוי חום בהיר.
מורחים שכבה דקה של ציפוי חום בהיר על עוגה שלמה כדי לאטום בפירורים. להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי.
כפור עוגה שלמה עם ציפוי חום בהיר. עם ציפוי ורוד, צינור על שמיכה; להפיץ עם מרית מתכת כדי להפוך חלק. עם ציפוי שוקולד כהה יותר, מספר צינור על שמיכה. צינור על פרסות; להפיץ כדי להפוך חלק. צינור על רעמה וזנב, משאיר גדילים ארוכים להיראות כמו שיער. תחבר מנטה לעין. החנות מכוסה באופן רופף.