מתכון עוגת פטריות יכול להיעשות בסביבות 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 591 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו, שמנת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1143 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פטריות, עוגת פטריות, ו עוגת פטריות.
הוראות
1
מראש לאפות את קרום העוגה: מחממים תנור ל 177°. אם באמצעות קליפה קרום עוגה תוצרת בית, להקפיא אותו לפחות 30 דקות, ולאחר מכן בשורה את החלק הפנימי עם רדיד אלומיניום כבד, לחיצה עליו על הצדדים. מילוי עם משקולות עוגה-שעועית יבשה, אורז יבש, או סוכר לעבוד היטב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אם באמצעות קרום עוגה קפוא קנה בחנות, מחממים את התנור ל 375 ° F. להפשיר את הקרום במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר. לתקוע את החלק התחתון ואת הצדדים של קרום העוגה מסביב עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים מחבת עוגה ריקה באותו גודל בתוך הקרום או קו הפנימי עם רדיד אלומיניום כבד, ולמלא עם משקולות עוגה-שעועית יבשה או אורז לעבוד היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
5
אופים את קליפת העוגה על תבנית אפייה במרכז התנור במשך 12 דקות, או עד שזה רק מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
פטריות Sauté, שום: במחבת גדולה להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים פטריות, מערבבים למעיל עם החמאה. להגדיל את החום גבוה, ערבוב כל הזמן עד הלחות הפטריות שוחרר התאדה, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9
חום נמוך בינוני, להוסיף שום טחון, מערבבים עם הפטריות במשך 30 שניות ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
הפוך מילוי ביצה גבינה: לנצח יחד את הביצים, שמנת חמוצה, חלב, ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
מוסיפים פלפל טחון טרי, קמצוץ מלח, הל או אגוז מוסקט אם משתמשים. מערבבים את הגבינה המגורדת ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מורחים את הפטריות המוקפצות לאורך החלק התחתון של קרום העוגה האפוי מראש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
יוצקים את תערובת הגבינה והקרם על גבי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1
אופים ב 177° במשך 30-35 דקות, עד השחמה קלה על גבי ובוחן מוכנס לתוך האמצע יוצא נקי. אם אתה מוצא את הקצוות הקרום מקבל השחמה מדי, לשים קצת לסכל סביבם או להשתמש מגן עוגה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Riesling הקציר המאוחר McFadden. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.