זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, ליקר קפה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: עוגת פנטזיה Kahlua שוקולד, עוגת שוקולד פאדג'עם סוד, ו עוגת שוקולד סוד חקלאי.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, ביצים, שמנת חמוצה, ליקר קפה, ליקר אגוזים ושמן. הכה עד חלקה מאוד. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזים
שוקולד צ ' יפס
ליקר קפה
שמנת חמוצה
תערובת עוגה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות משומן מקומח הבחירה שלך, ואופים לפי ההוראות על קופסת העוגה או עד סכין מוכנס לתוך האמצע יוצא נקי. חכה עד שזה לגמרי מגניב לכפור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
3
לציפוי: שמנת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
חמאה
קרם
4
הוסף 1/2 של אבקת סוכר, להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
5
מוסיף את הקקאו ווניל, ולהתחיל לשפוך את ביילי של מעל הדובדבן בעוד המקצף שלך לנצח בשאר הסוכר. שמור הוספת ביילי של עד שיש לך הדובדבן שמנת להפליא.
מרכיבים שתצטרך
בייליס אייריש קרים
וניל
אבקת קקאו
ציפוי
סוכר
6
כפור את העוגה (אני אוהב ללחוץ קצוץ אגוזים לתוך הדובדבן הטרי). הוא מוגש הטוב ביותר לאחר יום או יומיים, אבל אפילו טוב יותר כדי לעשות את זה עד 6 חודשים לפני האירוע המיוחד שלך, להקפיא אותו, ופשוט להביא לטמפרטורת החדר. איזו בעיטה !