עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש
פקאן וטארט שוקולד עם ויסקי קצפת קרם Fraîche דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי פקאן, בורבון, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש, עוגת חמוציות עם קרם פרש קצפת, ו עוגת אגוזי לוז Frangipane עם משמשים וקרם פרש קצפת ברכות (מתכונים דומים).
הוראות
רול החוצה pâte Sucrée דיסק על משטח flouredwork קל עגול 1/8 " - עבה, dustingwith קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק.
להעביר את הקרום למחבת טארט; לחץ על תחתית עד הצדדים של פאן. לקצץ בצק סומק עם מזחלת של מחבת. צמרמורת במשך 1 שעה.
בינתיים, מחממים תנור ל 350 ° F.
פרוש אגוזי פקאן קצוצים בשכבה אחתסדין אפייה וטוסט, סטירינגונסה או פעמיים, עד שחום קל אנדרומטי, 8-10 דקות.
מניחים חמאה בחום overmedium מחבת קטן. לגרד זרעים vanillabean; להוסיף שעועית. מבשלים, מתערבלים מחבת כמה פעמים, עד שחמאה מתבשלת ומריחה מטורפת, בערך 5 דקות. להשליך שעועית וניל.
להקציף סוכר, שתי סירופים תירס, ומלח בקערה גדולה.
להקציף בחמאה חומה חמה, ואז ביצים; להקציף כדי להתמזג.
מורחים choppecans בשכבה זוגית על טארטשל מוכן. לפזר שוקולד על פני.
מניחים פקאנפלבים במעגלים קונצנטריים מעל choppedpecans ושוקולד.
יוצקים מילוי slowlyand באופן שווה על אגוזים.
אופים טארט עד מילוי מוגדר רק במרכז, 45-50 דקות.
להעביר טארט מתלה תיל; בואו להתקרר לפחות 30 דקות. האם קדימה: טארט canbe עשה 8 שעות קדימה.
בואו נעמוד על מערכת החדרים.
Beat cream, crème fraîche, and bourbonuntil soft peaks form. האם קדימה: Bourbonwhipped crème fraîche יכול להתבצע 4 hoursahead. כיסוי; צמרמורת. Rewhisk לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת crème fraîche.