עוגת פקאן טבעונית של דודה בוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, כך לתת פאי פקאן הטבעוני של הדודה בונים לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 576 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מרגרינה צמחונית, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 61 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו דודה הלנס פאי פקאן., עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר קנה unbleached וסירופ תירס במחבת מטגנים על חום בינוני במשך 5 דקות
ממיסים מרגרינה ירקות לתערובת
להפריש להתקרר (אם אתה ממהר, לשים את המחבת על מצע קרח בכיור)מחממים תנור ל 400ºF.לאחר התקרר, לטאטא ביצים או רסק תפוחים, מלח ים ווניל
מלא פגז עוגה עם פקאנים שבורים
יוצקים תערובת סירופ על אגוזי פקאן עד שזה ממש מתחת לשוליים
סדר חצאי פקאן על גבי מתחיל עם הפקאן הגדול ביותר סביב מבחוץ במעגל באמצעות חצאי פקאן קטנים יותר בהדרגה כפי שאתה מעגלים לנוע לכיוון המרכז. הקפד לשמור כמה קטן נחמד למרכז
מניחים על חתיכת נייר על גבי גיליון עוגיות ומניחים בתנור
להפחית את התנור ל 350 מעלות f ואופים במשך 50 דקות או עד פקאן קלויים יפה, אבל לא שרוף